dimecres, 28 d’octubre del 2009

Comprensió audiovisual

Hola a tothom,

Aquesta classe de GG marcada per la forta pluja la vam iniciar visualitzant una entrevista a Guillermo Orozco (analista expert en la recepció televisiva), aquest vídeo parlava del poder que tenen les imatges sobre els éssers humans.
També donava èmfasi alhora de dir que desintencionadament, el món audiovisual té un efecte educatiu cap als infants importantíssim, i que per això em d'obligar que els mitjans siguin responsables amb el que ofereixen. A més a més, en senyor Guillermo Orozco ens explicava el significat d'importants termes com els principi de representació, que vol dir que tot el que surt en la TV no és realitat. La càmera selecciona el que vol que surti.
També va fer un parell d'observacions dirigides cap al futur que deien que hem d'alfabetitzar audiovisual i digitalment a l'escola, així aconseguirem un millor aprofitament d'aquestes tecnologies. I que els alumnes són autodidactes per l'aprenentatge de l'ús dels mitjans audio-digitals.

Un cop vista l'entrevista, vam passar a visualitzar un anunci per posteriorment fer l'anàlisi complert d'aquest.
Ens vam fixar en l'història que se'ns volia fer entendre, l'anàlisi formal i els perquès d'aquest joc d'elements que estaven col.locats de manera estratègica per fer-nos sentir determinades sensacions.
Cal ressaltar, que em va sorprendre l'importància que té els enfocaments de la càmera, els colors i música que entren en escena, com també el llenguatge no verbal que s'utilitza.
L'anunci era de "Galeries Preciado" promocionant material escolar.

Fins la propera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada