dilluns, 19 d’octubre del 2009

Per fi, COED!!!!

Avui dilluns 19 d'Octubre enceto amb cara de vergonya, tot s'ha de dir, l'estimat apartat titulat : Comunicació oral, escrita i digital (COED) Ooooooooeeeeeeeeeeee!!

Sí sí, ja portem més d'un més i encara no he escrit re dins d'aquesta assignatura, per això intentaré fer un petit resum on destacaré el més fonamental fet fins ara.

El primer dia i com a mode per trencar el gel, la nostra mestre anomenada Imma va decidir que fesim un autoretrat de nosaltres mateixos per després intercanviar-lo a sorts amb els companys de classe amb l'objectiu d'endevinar la persona. Crec que va ser un exercici interessant perquè en part ens obligava a escriure i al mateix temps a fixar-nos amb el veí.

La següent classe va ser en grup partit i vam tractar el tema del bon comunicador. En principi, i si tot va bé, nosaltres hem d'arribar a ser un comunicador acceptable, ja que els nanos estaran atents a les nostres indicacions per formar-se com individus per l'endemà.
Vam fer un exercici que consistia en anomenar un bon comunicador i acompanyar-lo de dos adjectius. En el meu cas vaig pensar en l'Andreu Buenafuente, ja que crec que transmetre a questa passió i gràcia fins a nosaltres a través dels monòlegs, és de bon comunicador.

Seguit vam haver de fer una síntesis en grups d diferents textos, dels quals em va tocar El tramvia anomenat text, on destacava l'importància de cada element de la comunicació (emissor, receptor, codí, missatge...)

La següent classe, que per cert em va agradar molt, vam tractar els diferents models de descripció dels quals hi ha: les cançons, poesia visual, poesia , novel.la, assaig, conte i vídeo. Vam fer un repàs de totes amb els seus partiments exemples on m'agradaria posar èmfasis en concret en el Gernika de Josep Palau i Fabre. Doncs, em va impactar alhora d'escoltar-lo mitjançant la veu de la mestra.

I finalment, parlar de les 4 habilitats lingüístiques com són el llegir, escriure, parlar i escoltar. On cada una una té les seves característiques específiques les quals em de dominar per portar a terme en garanties la nostre futura professió.

P.D: En les pròximes entregues, que seran de caràcter diari, faré una descripció més apurada del contingut treballat a classe acompanyada de les seves reflexions necessàries.
Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada