divendres, 9 d’octubre del 2009

SEMINARI I

Ara que ja portem un parell o tres de classes de seminari, crec oportú parlar al bloc sobre aquestes sessions de grup reduït característiques de Blanquerna.

La nostre tutora a l’hora de seminari és L’Imma. Una mestre agradable i al·legre que no li falta simpatia, i que ens incita a parlar (apart de “proposar-nos” treballs), per crear una atmosfera familiar, de confiança per poder trobar-nos menys tímids i així poder expressar-nos millor.

El primer dia de seminari, on encara no teníem un tracte força amistós amb els companys, i la seguretat de parlar lliurement davant d’aquesta innovadora, per nosaltres, hora anomenada seminari, me'n recordo de dues coses rellevants.
La primera és la quantitat de fulls que ens va donar l’Imma per llegir (bàsicament eren dossiers d’informació), que estic segur que quant vaig arribar a casa la motxilla pesava uns 5 Kg més, i per poc, ma mare em dona un clatellot al cap perquè quasi faig un forat al parquet de casa al deixar la motxilla de cop.
I l’altre, és en el moment de els presentacions, on la pregunta estrella va ser l’estat civil. És a dir, havíem de confirmar si estàvem solters o amb compromís. Una dada de gran importància.

A banda d’aquesta curiositat i, posant-nos més seriosos, hem de fer un grapat de feina per els pròxims dies, treballs i lectures que poc a poc ens han de crear un habit d’estudi i
encaminar-nos cap al perfil de mestre adequat.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada