dimecres, 30 de desembre del 2009

WEBQüEST

Hola a tots,

Una Webqüest és una proposta didàctica que es basa en la recerca d'informació mitjançant o utilitzant internet coma a eina amb la finalitat que l'alumne s'assabenti i s'informi d'un tema en concret per la conseqüent creació d'un producte avaluable. Una Webquest té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques contemplant el treball cooperatiu i la responsabilitat individual.

Un exemple que he trobat de Webquest del "Mar Mediterrani" (http://www.xtec.cat/~nalart/noveswq1/mediterrani /index.htm) que el treballen nois de primer cicle de secundaria.


Permet investigar a l'alumnat sobre les característiques d'aquest mar tan típic de la nostra cultura. El treballen tenint en compte les vivències, sentiments i experiències, per tal que s'hi sentin involucrats i protagonistes del seu aprenentatge.

Com a valoració, dir que crec que és una proposta didàctica molt positiva en tots els sentits, ja que els alumnes aprofundeixen sobre un tema important relacionat amb l'àmbit de ciències naturals. La WebQuest és una manera de fomentar el treball cooperatiu en grup i aprofundir en un tema particular com és el Mar Mediterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada