dimarts, 8 de desembre del 2009

Recitacions & Debats

Hola a tots,

El dijous 12 de novembre van començar les esperades i per alguns fatídiques recitacions. Dic fatídiques perquè hi ha gent, com jo, que durant aquests cinc minuts davant la classe experimenta sensacions d'extrem nerviosisme, suor i cert grau d'amnèsia. És un passatge del terror, però "gratuït".

És broma. Posem-nos seriosos. És cert que algunes persones ho passen una mica malament, però estic segur que tots els que ho hem fet, hem sortit contents al veure que hem estat capaços (amb més o menys èxit). A més, ens portem una explosiva pluja d'aplaudiments descontrolats dels companys que és d'agrair.

A dia d'avui, que només falta un grup per finalitzar totes les recitacions, estan sent tardes per recordar. Doncs hem sentit acudits, contes, monòlegs, poemes i fins hi tot petits tasts d'escenes de teatre.

A més, des de l'altre vessant, crec què és una una petita empenta que ens serveix per obrir-nos a la gent, i iniciar excuses per conèixer a la classe.

Les recitacions es fan a la primera hora de classe. La segona està reservada als debats. Sincerament, crec que els debats estan funcionant molt gratament, ja que es pot apreciar un treball de recerca i investigació molt seriós que es reflexa alhora d'actuar i posar-ho en pràctica. A més, tots els grups han escollit temes interessants, amb suc, i molt propers a nosaltres com són:
- Educació obligatòria fins als 18
- Escoles mixtes
- Escola inclusiva
- La LEC
- El nou calendari escolar (el meu grup)
I falten per fer:
- L’ús de les noves tecnologies en Ed. Infantil
- Religió a les aules.

Fent la meva autoavaluació del debat, crec que vaig estar correcte. Ja que nosaltres érem el grup que estava a favor i vam mostrar els avantatges respecte la situació actual, arguments del perquè fa falta un canvi i quins problemes hi ha que han provocat el canvi. Tot això utilitzant frases curtes, pauses i velocitat moderada. Encara que l’aspecte del nerviosisme a vegades em supera. Creiem que va ser un tema oportú i distret, peròteniem el handicap que aquesta llei, encara no està lo suficient clara i definida, i per tant, jugàvem amb varies hipòtesis.

Esperem que les futures posades en escena vagin cada cop millor.

Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada