dilluns, 28 de desembre del 2009

Va de mestres.


El llibre titulat "Va de mestres" que vam haver de llegir per seminari, crec que és un requisit essencial i obligatori que ha de passar tot estudiant de magisteri. No tant sols per el contingut, sinó per la manera que esta redactat, doncs els autors Jaume Cela i Juli Palau, membres de l'associació Rosa Sensat entre altres fets a destacar, t'exposen d'una manera propera, engrescadora i sobretot vocacional, les diferents vivències i punts de vista que han anat collint durant la seva ample trajectòria dins d'aquest món.

El llibre tracte molts temes de l'àmbit educatiu, dels quals pot ser que tinguem coneixença i altres no, però tots són imprescindibles tindre'ls en compte. En general, ens donen lleugeres pautes de com actuar, de les característiques que no ens poden faltar i, el que mai podem fer com a mestres. Per transmetre'ns aquests coneixements es basen majoritàriament de la seva experiència i, es recolzan en dites d'autors, pel•lícules, comtes i altres recursos per permetre'ns una millor adquisició dels conceptes.

Ha estat un llibre fàcil i lleuger de llegir, ja que tot el que ens narren pot ser que ho veiem en un futur i, per aquest motiu ho sents més i et poses en el paper. Encara que també recalquen que cap situació es repeteix, que no és idèntica, i aquí estarà el nostre paper com a mestres, ja que haurem de saber jugar les cartes pel bé dels interessos dels nens que tinguem davant.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada